Somliga lyckas i livet tidigt...

Morgonen är här...host host. Jag stänger ikväll okej?

Börjar närmare bestämt kl 13 idag.

Sitter och funderar över mitt och Josefins lunchsamtal igår.
Vi bläddrar i tidningen...vi får fram samma blad och utbrister... men åååh!

En liten pojke är på en stor bild i tidningen. Han håller upp ett brev som "han" har skrivit...till stadsminister Reinfeldt. Hur blir jag stadsminister?

Eller hur att det är du som skrivit det? Eller hur att du har alla de där åsikterna. Troligtvis har du en liten mamma där hemma som skulle vilja att du var den mest intelligenta unge i världshistorien. Men det är du inte så hon försöker få in dig på "rätt" spår och skriver ett brev själv för att få dig att verka bättre.

Jag utbrister...-Fan när jag var så där liten ville jag bli polis, brandman, skådespelare eller artist? Det var ju det som stack ut? eller?Josefin klämmer ur sig... -Fast när jag var liten ville jag bli kassörska...och det är jag ju nu.

Hahaha Josefin har nått sitt mål i livet! Att bli kassörska! My god! Jag tycker att vi alla ger ett starkt hurra för Josefin!
Så här är det varje lunch med Josefin. Våra samtal varierar från Svenska hollywoodfruar, mammas pojkar och paradise hotel till stadsminister Reinfeldt, målen med livet och huruvida man kan svälla en kokosboll i micron.
Jag kan ju sammanfatta det som så att : I löööve it!

Undrar vad samtalet kommer att handla om idag? =P

Hur som helst är man lite avis på att hon nått sitt mål...och inte jag.
Men aja frågan är om hennes indentitet "skyltansvarig" gör sig förtjänt?Jaja...jag är bara bitter för att jag inte är polis ännu...
Peace// Veronica


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0