Ni undrar över mitt namn eller hur?

Tomtesockan. 

Som jag beskrivit mig själv tidigare är jag ganska OSERIÖS.
Tomtesockan är i själva verket ett hån. Ett hån mot fula herrstrumpor.

Ni vet såna strumpor som kallas för "finstrumpor" enligt män. Dessa strumpor har gärna mönster i olika varianter. Nästan så att man hade kunnat tro att Stig Helmer Olsson var den nya modegurun som män slaviskt kopierar. Alternativet kunde vara att de sysslade med ridsport.
Men nej, Stig Helmer existerade inte när första "tomtesockan" uppfanns och ridsportsmodet har sett mycket annorlunda ut i historien.
Den första tomtesockan satt nämligen på tomten själv och hans nissar.

Tomtesockor är sköna att ha på sig (inget illa sagt om det), men de är tajta, går upp lite längre på vaden, har fula mönster(gärna randigt) och med det vill jag sammanfatta med ordet: "Gubbe".

Jag stöter på dessa tomtesockor var dag trots att jag helst vill förtränga.

Senast jag blev påmind var på jobbet av självaste hunk-chefen. Han stod och klädde en vägg med både herr och damstrumpor. I ren sexistisk tanke föreställde jag mig honom stå och kladda på ett par nylonstrumpor. Men när jag åter kom i medvetande var synen en annan. Där stod chefen, tafsandes på ett par tomtesockor. Han fick syn på mig och ville verkligen göra mig medveten över hur snygga och bra de var.
Jag rynkade på ögonbrynen och backade drastiskt och kände för att lägga en paj på golvet. ( Men jag hejdade mig).

Min lilla ängel på axeln ville bara nicka och hålla med. Men djävulen som sitter på min andra axel kunde inte hålla sig. Jag nästan skrek ut i butiken: Jasså du! Du gillar tomtesockor du! det trodde jag inte om dig.

Han flinade till. Drog upp byxbenet och blottade sina finaste tomtesockor instoppade i ett par manligt kraftiga truckskor.
Synen var brutal. Jag har inte kunnat smälta det ännu. Jag drömmer mardrömmar på nätterna än idag.

Jag har tomtesockor på hjärnan.

Nu har jag en blogg med samma namn.
Jag har alltså mig själv på hjärnan.

Jag känner att jag måste ta på mig mina gamla ridstrumpor valborgsmässoaftonskvällen till ära.Så jäkla trevlig valborg på er!

Peace

Veronica


Jag gör mig själv till åtlöje

Hej och välkomna.
Nu ska jag börja göra mig själv till åtlöje för allmänheten igen.

Det var ett tag sedan ni hört något från mig. Men jag vet att ni inte varit alltför ledsna. Jag som var inloggad hela 4-5 ggr på min tidigare blogg. TheWahl.blogg.se

Ni kanske inte ens visste att jag hade en blogg? Trodde väl inte det. Den lades ner av naturliga skäl någon gång samma månad som den startades. Man kan sammanfatta den som töntigare än självaste Tore Kullgren. Men jag bjuder på den. Jag som valt att hålla min tidigare blogg hemlig just för att inte göra mig själv till åtlöje...
MEN DET SKITER JAG I NU!

Jag kan tänka mig att ni som kommer att läsa min tidigare blogg kommer att reagera precis som jag gjorde nyss.
( Tog mig för pannan. Har jag feber? Vad varmt det blev! Vågar jag läsa mer? Nej men usch! PINSAMT! )
Men som sagt. Jag bjuder på den.

Nu tänkte jag göra mig själv och andra till åtlöje (enligt blogg.se's reglement förstås) när jag bäst hinner, oseriös som jag endå ÄR.

Peace

VeronicaVälkommen till min nya blogg!


RSS 2.0